Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2023

Liikluskindlustuse seaduse muudatused läksid kooskõlastusringile

Rahandusministeerium saatis kooskõlastusringile eelnõu, millega võetakse Eesti õigusesse üle ELi liikluskindlustuse regulatsiooni muudatused, et tagada kahjukannatanute parem kaitse.
Liikluskindlustus peab hõlmama ka osa tõukerataste kasutamist.
Foto: Liis Treimann

Rahandusminister Mart Võrklaev ütleb pressiteate vahendusel, et ELi ülene liikluskindlustuse süsteem on selle kehtestamisest saadik üldiselt hästi toiminud ja muudatustega lahendatakse ära mõned seni ilmnenud kitsaskohad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077