Autorid: Aleksei Šiškin, Martin Johannes Teder • 26. september 2023

Paldiski sadamaäri koondab suurelt töötajaid

Paldiski ärimehe Aleksei Tšuletsi Baltic Sea Bunkeringi kontserni sadamaäri teatas ulatuslikust koondamisest, kokku koondavad Paldiski Sadamate AS ja selle tütarfirma Palsteve 71 töötajat.
Paldiski Põhjasadam
Foto: Paldiski Sadamate AS

Töötukassa andis teada, et Paldiski Põhjasadamat haldav Paldiski Sadamate AS on teatanud 43 töötaja koondamisest. Palsteve OÜ, mis tegeleb samas sadamas kaupade peale- ja mahalaadimisega, koondab 28 töötajat. Kõik koondatavad töötasid kaubaveo valdkonnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077