Autor: Logistikauudised.ee • 21. september 2023

Shoppa OÜ suhtes algatati pankrotimenetlus

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA) annab teada, et e-poe Shoppa OÜ suhtes on algatatud pankrotimenetlus, mistõttu pole tarbijavaidluste komisjonil võimalik enam tarbijakaebusi lahendada ning tarbijatel tuleks nõuded esitada pankrotimenetluse raames.
Probleemne e-pood jättis kauba tarnimata ja raha tagastamata.
Foto: Julia-Maria Linna

„Meil on tekkinud olukorra pärast väga kahju. Selgitame, et tarbijakaitseseaduse kohaselt ei saa komisjon menetleda avaldust juhul, kui tarbija vastaspoole suhtes on algatatud pankroti- või likvideerimismenetlus,“ selgitas TTJA tarbijavaidluste komisjoni sekretariaadi juhataja Veiko Kopamees.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077