Autor: Logistikauudised.ee • 1. august 2023

BGS omandas lennukikütuse ettevõtte Tallinna lennujaamas

Maapealse teeninduse, lennukite tankimise ja logistikateenuste ettevõte BGS omandas Lennart Meri Tallinna lennujaama ühe suurima lennukikütuse tankimise ettevõtte Naftelf Eesti ASi. Sellega tugevdab BGS oma kohalolekut Eesti lennukikütuse turul.
BGS tegutseb kümnes lennujaamas.
Foto: BGS

BGSi tegevjuht Gytis Gumuliauskas kommenteeris: "Oleme Eestis tegutsenud alates 2015. aastast ja näeme sellel turul suurt tulevikupotentsiaali. Usun, et Naftelf Eesti ASi omandamine võimaldab meil oluliselt parandada oma konkurentsivõimet ja pakkuda oma klientidele veelgi paremaid tankimislahendusi."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077