Autor: Logistikauudised.ee • 25. juuli 2023

Küsitlus: 72% inimestest ei toeta automaksu kehtestamist

Automaksu kehtestamist Eestis toetab 21% vastajatest ning ei toeta 72% vastajatest, selgus MTÜ Ühiskonnauuringute Instituut tellitud küsitlusest. Küsitluse viis läbi Norstat Eesti AS.
Autode maksustamisele erilist toetust ei ole.
Foto: Andres Haabu

Märtsis toimunud riigikogu valimiste järel ametisse astunud Reformierakonna, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatide valitsusliit soovib kehtestada Eestis automaksu. Ühiskonnauuringute Instituut küsis viimases kiirküsitluses, kuidas inimesed kavandatavasse maksu suhtuvad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077