Autor: Logistikauudised.ee • 24. juuli 2023

SmartLynx kutsub osa võtma lennujuhtide koolitusest

Tšarter- ja kaubavedudega tegelev lennufirma SmartLynx Airlines käivitab sellel sügisel koostöös lennundustarkvara ja -teenuste ettevõtte Jeppeseniga lennujuhtide koolitusprogrammi, millest ootab osa võtma ka Eesti inimesi. Kuuenädalane treening toimub nii Riias kui ka USAs Denveris.
Lennujuhtidest on puudus.
Foto: SmartLynx

Koolitusele pääseb 12 osalejat, kes läbivad kuuenädalase teoreetilise ja praktilise FOM-2 programmi, mille käigus õpitakse meteoroloogiat, lendude planeerimist, navigatsiooni, lennukite omadusi ja muid lennujuhi tööks vajalikke teadmisi. Kogenud lennujuhtide poolt läbi viidud esmase koolituse järel läbivad õpilased Jeppesen Academy instruktorite hindamise, mille tulemuste alusel on võimalik kvalifitseeruda edasijõudnute FOM-2B koolitusele Ameerika Ühendriikides Denveris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077