Autor: Logistikauudised.ee • 18. juuli 2023

Lux Express esitles uusi reisibusse

Lux Expressi esitles täna Tallinnas uusi Scania reisibusse, mis bussifirma kinnitusel on senisest ruumikamad, mugavamad, kergemad ja ligi 15% säästlikumad.
Naela kummi löömisega õnnistasid täna Tallinna bussijaamas uusi Scania reisibusse sisse transpordiameti peadirektor Priit Sauk, ASi Mootor Grupp juht ja omanik Hugo Osula, pea kolm aastat Lux Expressi reisibussi rooli keeranud Triin Hein, Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos ja Andrus Viron, kes on Lux Expressis bussijuhina töötanud üle seitsme aasta.
Foto: Tanel Meos

Äsja Hispaania tehasest Eestisse saabunud Scania Irizar i6S Efficient bussid on Euroopa kaugliinibusside tänane tipptase ja keskkonnasäästlikkuse suunanäitaja, seisab ettevõtte pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077