Autor: Logistikauudised.ee • 14. juuli 2023

Biometaaniga sõidavad Tallinnas enam kui pooled bussid

ASi Tallinna Linnatransport strateegiline eesmärk on olnud viia kõik linna gaasibussid üle kodumaisele biokütusele. Kui eelnevate aastate biokütuse osakaal on kõikunud 30% ümber, siis tänavu on see ületanud 50% piiri.
Tallinna Linnatranspordi bussid gaasitanklas.
Foto: Andras Kralla

Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse liikme Kaido Padari sõnul on oluline edasiminek biometaani kasutamisel teostunud tänu kohaliku biometaani tootmise kasvule. „Me kasutame ära kogu Bioforce Infra OÜ tarnitud biometaani ning suurendame selle tarbimist vastavalt meie lepingupartneri pakutavate koguste kasvule,“ selgitas Padar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077