Autor: Äripäev • 26. juuni 2023

Toyota müüja tegi ajaloo suurima käibe

Baltimaade üks suuremaid autode müügi- ja teenindusettevõte, Toyotat esindav Amserv Grupp kasvatas mullu aasta varasemaga võrreldes märgatavalt müüdud autode arvu, saavutades tänu sellele oma 30aastase tegevusajaloo suurima käibe.
Amserv Grupi tegevjuhi Rene Vareki sõnul on kogu autondussektor pöördunud kiirele hinnatõusule.
Foto: Raul Mee

Amserv müüs mullu 7061 autot, mis oli 2021. aastaga võrreldes 16,9% rohkem. Eestis müüsid kontserni ettevõtted 2022. aastal 4141 sõidukit, mis on 18,9% enam kui eelneval aastal, ning Lätis 2920 sõidukit, mis on 14,2% rohkem eelneva aastaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077