Autor: Nikolai Andrejev • 15. mai 2023

Narva lähistele võib kerkida väikelennukite ja droonide tööstuspark

Mai alguses tehti Narva lennuväljalt esimest korda vahemaandumiseta otselend Itaaliasse. Tegemist oli eralennuga, mille klient tellis Tallinna lennufirmast, kuid regulaarlendudeks võib lennuvälja kasutada mõne aasta pärast.
Narva lähistel asuv Olgina lennuväli on praegu tasane põld, mida niideti enne tänavuse esimese lennu vastuvõtmist.
Foto: Nikolai Andrejev

Narva tööstuspargi juht Vadim Orlov, kes ise sai hiljuti piloodiloa, rääkis, et laupäeval, 6. mail lendas mitu inimest otse Itaaliasse Olgina küla lähedalt Narva lennuväljalt, mis asub linnast kolme kilomeetri kaugusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077