Autor: Harro Puusild • 4. mai 2023

Michal: kliimaseaduse ettevalmistamisel on vaja ausat ja avameelset debatti

„Kliimaseaduse mõte on see, et pidada aus ja avameelne debatt parlamendi tasemel sellest, kuidas me erinevaid majandusvaldkondi juhime ja toimetame,“ rääkis värske kliimaminister Kristen Michal kolmapäeval toimunud kütuseturu aastakonverentsil.
Kristen Michal
Foto: Raul Mee

Värske kliima- ja elukeskkonnaminister Kristen Michal rääkis kütuseturu suursündmusel, et kliimaministeerium hakkab koosnema keskkonnaministeeriumi varasemast poolest, mille alla kuuluvad näiteks elukeskkond, liigirikkus ja metsandus, kuid lisa on oodata ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist. „MKM-ist lisanduvad energeetika, maavarad, transport, liikluskorraldaus,“ loetles Michal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077