Autor: Harro Puusild • 3. mai 2023

Kristen Michal: Eestil on praegu mõneti ajalooline hetk, aga mitte heas mõttes

Eesti riigil on praegu mõneti ajalooline hetk, aga mitte heas mõttes, sest meil on valida, kas teeme midagi, mis aitab riigieelarve auku korda teha või seisame tulevikus silmitsi uute probleemidega, rääkis kliimaminister Kristen Michal täna toimuval kütuseturu aastakonverentsil, lisades, et automaksust pääsu ei ole.
Kliimaminister Kristen Michal
Foto: Äripäev

„Automaks tuleb. Ma pigem üritaks automaksuga jõuda sinna, et see on osa kliimapoliitikast,“ rääkis Kristen Michal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077