Autor: Janno Riispapp • 21. aprill 2023

Sanktsioonid viivad Muuga väetiseterminalist veel poolsada töökohta

AS DBT koondab 52 inimest, sest sanktsioonide tõttu katkes Vene mineraalväetiste transiit Muuga terminali kaudu.
Kolm aastat tagasi valis Äripäev logistikafirma AS DBT edukaimaks ettevõtteks, siis oli töötajaid veel 250.
Foto: Tallinna Sadam

Töötukassale kollektiivse koondamise kavatsusest teatades märkis ettevõte, et “puudub võimalus tegeleda kommertstegevusega kohaldatud sanktsioonide tõttu”. DBT kõneisik Ago Tiiman ei soovinud asjaolusid täpsemalt kommenteerida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077