Autor: Logistikauudised.ee • 28. märts 2023

Euroopa Liit saavutas kokkuleppe alternatiivkütuste taristu kasutuselevõtu kohta

Euroopa Komisjon tervitab Euroopa Parlamendi ja nõukogu saavutatud poliitilist kokkulepet teha eelkõige Euroopa Liidu peamistes transpordikoridorides ja -sõlmedes kättesaadavaks rohkem elektrilaadimisjaamu ja vesinikutanklaid.
Elektriautode laadimispunktid tuleb teha Euroopas rohkem kättesaadavaks.
Foto: Liis Treimann

See pöördelise tähtsusega kokkulepe aitab minna üle heitmeteta transpordile ja saavutada eesmärgi vähendada kasvuhoonegaaside netoheitmeid 2030. aastaks vähemalt 55%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077