Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2022

Euroopa uute sõiduautode turg kosub jõudsalt

Euroopa Liidu riikides jätkub jõuline tõus uute sõiduautode turul juba neljandat kuud järjest, teatab AMTEL.
Eestis uute sõiduautode müük novembris vähenes.
Foto: Raul_Mee

Novembris müüdi Euroopa Liidu riikides ligi 830 000 uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta novembrikuu müügi 16,3%. Siiski jääb number veel alla 2019. aasta novembri tulemusele, mil müüdi üle miljoni uue sõiduauto. Tänavu on 11 kuuga antud Euroopa Liidu riikides klientidele üle kokku ligi 8,4 miljonit uut sõiduautot, mida on 6,1% vähem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077