Autor: Logistikauudised.ee • 9. detsember 2022

Eesti saadab Ukrainasse 11 bussi koos generaatorite ja elektritarvikutega

Täna, 9. detsembril läks Ukrainasse teele 11 bussi koos generaatorite ja elektritarvikutega, et aidata taastada transporditeenust ja tagada ukrainlaste toimetulek karmides talveoludes.
Busside saatmine Ukrainasse.

Bussid annetas välisministeerium koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning transpordiametiga. Bussid viivad Ukrainasse kultuuriministeeriumi annetatud seitse generaatorit ja Mootor Grupi ettevõtete annetatud neli generaatorit, 250 akupanka ja 39 pingestabilisaatorit. Bussid jõuavad Ukrainas Žõtomõri, Harkivisse, Butšasse ja Poltavasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077