Autorid: Harro Puusild, Tõnu Tramm • 1. detsember 2022

Go Craft avas Eesti esimese eraomandis oleva sõjarelvade remondi- ja tootmishalli

Tallinnas, Viadukti tänaval avatud Go Crafti tootmishall vastab kõikidele relvaseadusest tulenevatele nõuetele ning esimese suure tööna algab Eesti Kaitseväe soomustransportööride CV90 ja liikursuurtükkide K9 ümberehitus.
Järgnevaks kolmeks aastaks on riigitellimus ettevõttele tagatud.
Foto: Go Craft

Go Groupi nõukogu liige Tiit Pruuli sõnas, et militaartehnika remondihall on olnud ettevõtte strateegilistes kavades mitu aastat, ent Ukrainas toimuv on andnud sellele veelgi suurema tähenduse ja mõõtme.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077