Autor: Logistikauudised.ee • 25. november 2022

Eesti annab Žõtomõri oblastile Ukrainas üheksa bussi

Välisministeerium koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning transpordiametiga saadab täna, 25. novembril Ukrainasse Žõtomõri oblastisse üheksa bussi.
Ukrainasse saadetavad bussid.

Välisminister Urmas Reinsalu rõhutas busside saatmise eel, et Eesti pakub Ukrainale igakülgset abi, sealhulgas busse, millega alustasime juba selle aasta kevadel. „Lisaks Eesti sõjalisele, majanduslikule ja poliitilisele abile on meie jaoks jätkuvalt oluline anda Ukrainale humanitaarabi ning seda mitmesuguste praktiliste ja vajalike projektide ning saadetiste kaudu,“ ütles Reinsalu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077