Autor: Tõnu Tramm • 28. oktoober 2022

Tarbesõidukite müük jaanuar 2022: Renault jätkab edulainel

Jaanuari uute tarbesõidukite müügis haaras juhtohjad taas Renault, mis mullu tõusis müüduimaks tarbesõiduki margiks Eestis. Edukalt algas aasta ka Volvole, mis on hetkeseisuga aasta müüduim raskeveokimark.
Jaanuaris müüdi 34 Volvo veokit.
Foto: Volvo

Jaanuari uute sõidukite müük on reeglina üle kahe korra suurem kui detsembris, sest palju lükkavad arvele võtmist uude aastasse edasi, et saada registreerimistunnistusele aasta jagu värskem number. Nii oli see näiteks aasta tagasi, mil detsembri 205 tarbesõiduki asemel müüdi jaanuaris 514 sõidukit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077