Autor: Kristjan Pruul • 19. juuli 2022

Kahjumis Finnair peab senise ärimudeli ümber mõtlema

Lennureiside nõudlus kasvab üle maailma mühinal, kuid põhjanaabrite Finnairi see suurt ei lohuta: käimasolev sõda on purustanud nende põhilise ärieelise.
Finnairi lennuk tõuseb õhku Tampa lennujaamast värskelt avatud Florida liinil, tänavune aasta on lennufirmale olnud raske.
Foto: AP/Scanpix

Nimelt pakkus Finnair pikka aega Euroopa lühimate lennuaegadega reise Aasiasse, sest lend, mis toimub poolusele lähemal, on lihtsalt lühem. Nüüd on Venemaa ja Euroopa kehtestanud üksteisele õhuruumi sisenemise keelu, mille kestus on seni teadmata, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077