Autor: Tõnu Tramm • 4. mai 2022

Galerii: Laoseis 2022 konverents

Eile, 3.mail, toimus Tallinna loomaaia keskonnahariduskeskuses traditsiooniline Laoseis 2022 konverents alapealkirjaga "Uus reaalsus." Konverentsil võeti luubi alla laologistika hetkeseis pärast mitu aasta kestnud koroonakriisi ning sõja algust Ukrainas.
Konverents Laoseis 2022.
Foto: Raul Mee

Eriti teravalt tõusis konverentsil esile hinnatõusuteema nii laokinnisvaras, kui uute ladude ehituses, rääkimata aina kasvavatest energiahindadest. Samuti süveneb tööjõupuudus, kuna paljud ukrainlased on lahkunud kodumaad kaitsma ning valdavalt naistest ja lastest koosnevad sõjapõgenikud ei pruugi olla suutelised neid asendama.

Sestap on vältimatu tulevikustsenaarium ladude automatiseerimine ning energiasäästlike robotite kasutuselevõtt. Mõnele ettevõttele see sobib, mõnele paraku mitte.

Kuidas ühte või teist probleemi lahendada ning kuidas on mõistlik tulevikule vastu astuda, see konverentsil pulkadeks lahti võetigi.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

3MAY2022 Konverents Laoseis 2022 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077