Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2022

Viking Glory jõuab nädalavahetusel kodusadamasse

Viking Glory viienädalane kodutee lõppeb pühapäeva, 6. veebruari hommikul, kui laev möödub Ruissalo saarest ja jõuab Aura jõe suudmesse. Uhiuue laeva jõudmine Turu sadamasse on jälgitav otseülekandena veebi vahendusel. Viking Glory hakkab Turu-Stockholmi liinil sõitma 1. märtsist.

Viking Glory võetakse Turu sadamas vastu pühapäeval, 6. veebruaril kell 12.00. Laeva tervitavad ühingu Arma Aboa ajalooliste suurtükkide kahuripaugud, ilutulestik ja mereväeorkestri pidulik marss Viking Line’i maskoti Ville Vikingi juhatusel. Sündmust näidatakse veebis otseülekandena, et kõigil oleks võimalik sellest osa saada ning ohutult nautida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077