Autor: Logistikauudised.ee • 21. detsember 2021

Cleveron alustas Šveitsi turu vallutamist

Eesti pakiautomaatide tootja Cleveron ja Šveitsi suurim jaekaubandusettevõte Migros panevad Šveitsis püsti mahuka pakiautomaadivõrgustiku. Cleveroni koostöö maailma 40 suurima jaemüüja hulka kuuluva Migrosega sai alguse suvel ning 2021. aasta lõpuks paigaldatakse 70 sisepakikappi.
Mõlemad ettevõtted usuvad, et tegu on suurema koostöö algusega.
Foto: Migros

Cleveroni pakikapid on täiendus Migros PickMup kapivõrgule, mida ettevõte plaanib veelgi laiendada. Kliendid saavad Migrosi e-poest või teistest Šveitsi veebipoodidest tellitud kauba lasta toimetada pakiautomaati, mis asuvad üle Šveitsi asuvates Migrosi supermarketites.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077