Autor: Logistikauudised.ee • 16. detsember 2021

Tallinna Linnatransport müüb enampakkumisel 33 vana bussi

Tallinna ühistransport läheb üle keskkonnasõbralikumatele gaasibussidele, mistõttu müüb AS Tallinna Linnatransport (TLT) enampakkumisel 33 diislikütusel sõitvat linnaliinibussi.
Tallinn müüb maha diislikütusel sõitvad bussid.
Foto: Raul Mee

Praegu linnas liikuvale 200 gaasibussile kavatseb TLT järgmise aasta lõpuks soetada lisaks 150 gaasibussi. Nii kaovad ühistranspordiliinidelt ja kasutuselt kõik vanemad ühissõidukid, millele on omistatud Euro4 või vanem emissioonistandard.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077