Autor: Logistikauudised.ee • 16. detsember 2021

Logistikasektori tööjõukriisi tooks leevendust tehisintellekt

Eestit on tabanud personalikriis, mistõttu on töökäte puudus tuntav pea igas valdkonnas. Kuidas mõjutab personalikriis logistikasektorit ning mida toob tulevik, selgitab Itella Estonia personalijuht Marita Kaidme.
Itella Estonia personalijuht Marita Kaidme.
Foto: Itella Estonia

„Turul käib tugev olelusvõitlus töötajate pärast. Sobivaid inimesi meelitatakse vabadele töökohtadele nii suurema palga kui ka muude nippide ja trikkidega. Logistikasektoris sobiva tööjõu leidmine on veel eriti keeruline, sest lisaks oma valdkonnale konkureeritakse ka toomis-, tööstus-, ehitus- ja tehnoloogiasektoriga,“ sõnas Itella Estonia personalijuhi Marita Kaidme.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077