Autor: Logistikauudised.ee • 3. detsember 2021

DB Schenker soetab ligi 1500 täiselektrilist veokit

Euroopa maismaatranspordi ettevõte DB Schenker ning täiselektriliste tarbesõidukite tootja Volta Trucks teatasid tellimuse esitamist ligi 1500 täiselektrilisele Volta Zero sõidukile. Tegemist on seni suurima suurte heitevabade veokite tellimusega Euroopas.
Volta Zero veok.
Foto: VOLTA TRUCKS, Reuters/Scanpix

DB Schenker Eesti juhatuse liikme Kristo Vrageri sõnul on tegemist suurima elektriveokite tellimusega Euroopas. "See on selge tõend kogu kontserni sihikindlusest kliimaneutraalsuse eesmärkide saavutamisel. Loodame, et prototüübi kasutuselevõtt algaval aastal möödub edukalt, misjärel saame astuda ka esimesed konkreetsed sammud uute täiselektriliste veokite kasutuselevõtuks Eestis ja teistes Balti riikides," selgitas Vrager.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077