Autor: Logistikauudised.ee • 8. november 2021

Auve Techi buss tegi Helsingis väikse avarii

Täna hommikul juhtus Helsingis turvaoperaatori inimliku eksimuse tõttu plekimõlkimine, kus käsijuhtimisel autonoomne buss riivas tee ääres parkinud autot. Juhtunus keegi kannatada ei saanud ning buss on nädala lõpuks uuesti rajal, teatab Auve Tech.
Auve Techi buss
Foto: Andras Kralla

“Intsident juhtus teed blokeerivast prügiautost möödumisel, kui meie Soome partnerettevõtte operaator võttis bussi juhtimise käsitsi üle,” ütles Auve Techi juhatuse esimees Johannes Mossov. “Tegemist on kogenud operaatori inimliku eksimusega, aga analüüsime juhtunut koos partneritega sellegipoolest põhjalikult.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077