Autor: Logistikauudised.ee • 5. november 2021

Keskööl toimus esimene Optimuse LNG punkerdamine

Täna öösel toimus Tallinna Vanasadamas Eestis esimene laevalt laevale veeldatud maagaasi ehk LNG punkerdamine. Tallinna ja Helsingi vahel seilavat Megastari teenindab Elenger Marine kolmapäeval ristitud gaasitanker Optimus, varasema viie aasta jooksul on Megastari punkerdamine toimunud spetsiaalsetelt haagisveokitelt.
Optimus Tallinna sadamas.
Foto: Eesti Gaas

„Eesti sadamates pole varem laevalt laevale LNG punkerdamist tehtud, küll on aga meie meeskonnal vastav kogemus ja põhjalik koolitus olemas ning kõik möödus nagu plaanis oli ladusalt ja ohutult,“ märkis Optimuse kapten Kento Tamm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077