Autor: Logistikauudised.ee • 25. oktoober 2021

Aasta kõige ohtlikum aeg liikluses on käes

Kuigi talverehvide kohustusliku kasutuselevõtmise aeg on 1. detsember, siis esimesed öökülmad on juba tekitanud ohtlikke olukordi ning liiklusõnnetuste hulk on märgatavalt sagenenud. Lisaks libedusele mõjutab liiklemist ka saabunud pimedus ning metsloomade suur aktiivsus. ERGO kindlustuse asjatundjate kinnitusel on liikluses kätte jõudnud aasta kõige ohtlikum aeg.
Veok kaotas libedaga juhitavuse ning libises kraavi.
Foto: ERGO Kindlustus

„Kui tavaliselt on meil päevas 30-40 juhtumit, siis libeduse tulekuga kasvab juhtumite arv ca 40%. Tavaliselt on palju kahe auto kokkupõrkeid, kus näiteks libeduse tõttu ei saanud sõiduk pidama ja sõitis otsa ees peatunud sõidukile, samuti esineb teelt väljasõite. Kahjuks oleme alles ohtlikuma liiklusperioodi alguses,“ kommenteerib ERGO transpordikahjude osakonna juht Raido Orulaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077