Autor: Tõnu Tramm • 21. oktoober 2021

Galerii: 17. Ostujuhtimise Aastakonverents

20. oktoobril toimus Tallinnas Nordic Hotel Forumis 17. Ostujuhtimise Aastakonverents, kus võeti luubi alla teema "Ostujuht kui kulujuht." Nii saalis kui veebis oli kokku rekordarv osalejaid, siinkohal väike pidligalerii toimunust.
Ostujuhtimise aastakonverents 2021.
Foto: Raul Mee

Tänavusel Ostujuhtimise Aastakonverentsil räägiti sellest, mida tervise- ja tarnekriis ostujuhtidele õpetas ning kuidas jõuda alternatiivsete tarnijateni. Fookuses oli ka innovatsioon: küsisime, kas kriis on näidanud, et ostujuhtimise automatiseerimine vajab senisest kiiremat käiku?

Arutleti teemadel, milline on uutmoodi ostmine ja kuidas mitte osta nii, nagu ostsime viis aastat tagasi. Päeva viimase plokis räägiti aga kuludest ning küsiti, kas ostujuhi aega on võimalik targemini ära kasutada, ehk kas ostujuhil võiks olla veel mõni roll ettevõttes?

Tänavusel konverentsil osales nii saalis kui veebis üle 150 inimese, mis on viimaste aastate rekordarv.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

20OCT2021 Ostujuhtimise aastakonverents 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077