Autor: Tõnu Tramm • 19. oktoober 2021

Registreerimine tänavusele Logistika Aastakonverentsile on alanud

Registreerimine Tallinna Vanasadama uues kruiisiterminalis toimuvale Logistika Aastakonverentsile on alanud. Juba 23. aastat korraldatav konverents keskendub erinevate tarnekanalite tulevikuväljavaadetele, konverentsi juhib majandusekspert Raivo Vare.
Tänavust Logistika Aastakonverentsi modereerib majandusekspert Raivo Vare.
Foto: Raul Mee

Tarnekriis, merevedude hinnatõus, konteinerite nappus, energiahindade tõus ja vajadus arvestada rohepöördega on olulised väljakutsed, millega logistikasektor praegu silmitsi seisab. Millised on logistikasektori eri tarnekanalite väljavaated 2022. aastal? Millised on kaubavedude perspektiivid merel, raudteel, maanteel ja õhus? Millised on ettevõtete uue aasta plaanid ja prognoosid. Need on teemad, mis on tänavusel konverentsil fookuses.

Oma mõtetest ja prognoosidest ning kaubavedude perspektiividest tulevad kõnelema Eesti logistikasektori tippjuhid. Lisaks arutleme ka ees ootava rohepöörde teemal ja küsime, mida teha, et rohepööre ei muutuks rohepesuks. Konverentsi tipphetk on Aasta Logistikateo väljakuulutamine.

Lavale astujad HHLA TK Estonia tegevjuht Riia Sillave, Tallinki juht Paavo Nõgene, DSV Eesti juht Alvar Tõruke, Ospentose tegevjuht Valter Veedler jpt. Esinejate nimekiri täieneb iga päevaga, konverentsi modereerib majandusekspert Raivo Vare.

Nagu tavaks, on kiirematele reageerijatele osalus soodsam, parima hinna saavad need, kes sõna otseses mõttes panevad end kirja juba täna.

Tutvu programmiga lähemalt SIIN ja pane end kirja SIIN! Soodsaim hind kehtib veel vaid kuni 19. oktoobri südaööni.

NB! Saab osaleda nii saalis kui üle veebi - osalejatele on konverents järelvaadatav.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077