Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2021

Eesti transpordivaldkonna ettevõtted otsivad Saksamaalt ärivõimalusi

Intelligentse transpordi koostöövõrgustiku ITS Estonia liikmetest koosnev äridelegatsioon külastas Saksamaal Hamburgis toimuvat konverentsi ITS World Congress, mis on maailma suurim nutika liikuvuse kongress. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsleri Ahti Kuninga juhitud 50-liikmeline era- ja avaliku sektori esindajatest koosnev delegatsioon on Eestist läbi aegade suurim.
Eesti delegatsioon Hamburgis.
Foto: EAS

ITS World Congress pakub Eesti ettevõtetele arvukalt ärivõimalusi. „Hamburg on Saksamaa Smart City indeksis esimesel kohal ning plaanis on teha veelgi tihedamat koostööd tehisintellekti, digitaliseerimise ja tehnoloogiasiirde teemadel,“ ütles EASi Hamburgi välisesindaja Riina Leminsky.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077