Autor: Eliisa Matsalu • 18. oktoober 2021

Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära

Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Viido Laane sõnul peavad veoautod vastama igasugustele euronõuetele, mis nõuab suurt kulu. Ta ei tunne, et tal on mõistlik nende kuludega rohkem mõistlik sammu pidada.
Foto: Liis Treimann

Laane on veondusesektoriga seotud olnud 30 aastat, tema firma Veopartner OÜ on 21 aastat vana. Firma on teinud suurtele ekspedeerimisfirmadele allhanketöid. Paraku on Laane sõnul transpordisektoris asjad nii nihkesse läinud, et enam ei näe ta mõtet sel alal edasi tegutseda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077