Autor: Logistikauudised.ee • 15. oktoober 2021

Gaasiettevõtted tahaks rohegaasile üle viia kogu reisijate- ja kaubaveo

Gaasituru aastakonverentsil leiti, et maanteevedude ja ühistranspordi sõidukite üleminek gaasile, eelkõige kodumaisele jäätmetest toodetud rohegaasile, tähendaks olulises koguses heitmete vähendamist, edendaks ringmajandust ning püsib konkurentsivõimeline ka kallinenud gaasi hinna olukorras.
Gaasiliidu aastakonverents.
Foto: Gaasiliit

Gaasiliidu seekordne aastakonverents keskendus kodumaise rohegaasi tootmise perspektiivikusele ning surugaasi kasutamisele ühis- ja maanteetranspordis. Gaasiliidu tegevjuht Heiko Heitur märkis, et Eestis on viimasel aastal lisandunud mitmeid biogaasijaamu, mille toodang on juba edukalt kasutusele võetud ühistranspordis.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077