Autor: Mait Kraun • 11. oktoober 2021

Tallinna Sadama kaubamahud suurenesid, aga reisijate arv langes

Tallinna sadam.
Foto: Andres Haabu
Selle aasta kolmandas kvartalis läbis Tallinna Sadama sadamaid 6,5 miljonit tonni kaupa ja 1,4 miljonit reisijat. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenes kaubamaht 23 protsenti, reisijate arv langes aga 16 protsenti.

Laevakülastuste arv langes 5 protsenti, 2010 külastuseni. Eesti mandri ja suursaarte vaheline reisijate arv kasvas vastavalt 3 protsenti ja 5 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077