Autor: Logistikauudised.ee • 29. september 2021

Logistikafirma: tänavu tuleb jõuludeks varakult valmistuda

Koroonapandeemiast tingitud logistiline kriis mõjutab ka kaupade Eestisse jõudmist ning jõuludeks tasub valmistuda varakult, soovitab logistikaettevõte AS Schenker juhatuse liige Kristo Vrager.
Üle maailma on reidil praeguse seisuga ligikaudu 300 laeva kokku 2,4 miljoni konteineriga.
Foto: Maersk Line

Kristo Vrageri sõnul peaksid nii ettevõtted kui tavainimesed hakkama tänavu tavapärasest varem jõulukaupade peale mõtlema. „Ühest küljest võib soovitud kaup ootamatult otsa saada ja teisalt logistiliste takistuste taha toppama jääda,“ hoiatas Vrager.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077