Autor: Anu Jõgi • 16. august 2021

Tallinki uue laeva ehitaja käis põhjas ära

Eile ristis Eesti president Kersti Kaljulaid Soomes Rauma tehases Tallinki uue laeva MyStar.
Foto: Harro Puusild
Läinud nädalal Tallinki kõige uuema ja Läänemere kõige keskkonnasõbralikuma laeva vette lasknud Rauma laevatehas on põrmust tõusnud ettevõtteks, kelle portfellis on praegu 1,6 miljardi eest tellimusi.

Möödunud neljapäeval oli Soome laevatehases pidupäev, kui Eesti president seal Tallinki uue laeva ristis. Tallinna–Helsingi liinile tulev veeldatud maagaasil sõitev laev on 200 meetrit pikk ja võib pardale võtta 3000 reisijat. Tehase sõnul on see Läänemere kõige keskkonnasõbralikum laev.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077