Autor: Logistikauudised.ee • 6. august 2021

Arutelul Mustakivi tee pikenduse kohta jäi üksmeel saavutamata

5. augustil kogunes Tallinnas Pirital üle poolesaja huvilise arutama Mustakivi tee pikenduse rajamise keskkonnamõju hindamise (KMH) programmi, kuid paljud kahtlesid, kas sellist teed on üldse vaja.
5. augustil toimunud arutelu Mustakivi tee pikenduse kohta.
Foto: Albert Truuväärt

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul ei ole Mustakivi tee pikendus kontseptuaalselt ainult autodele mõeldud tee. „See on ka kergliiklustee. Projektiga kavandatakse jalakäijate liikumisteed ning jalakäijate sild üle Mustakivi tee. Samuti on ettenähtud jalakäijatest eraldatud jalgrattateed lähtudes Tallinna rattastrateegiast,” tõi linnaosavanem esile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077