Autor: Harro Puusild • 15. juuli 2021

KOGEMUS | Kuidas tootmisettevõte Scanfil laoprotsesse automatiseerib?

Tootmisettevõtte Scanfil OÜ tarneahelajuht Kati Rahnel selgitas mai lõpus toimunud konverentsil Laoseis 2021, kuidas ettevõte automatiseeritud laoprotsesside poole liigub ning millised on olnud senise teekonna õnnestumised ja õppetunnid.
Tootmisettevõtte Scanfil OÜ tarneahelajuht Kati Rahnel.
Foto: Karli Saul

Scanfili tarneahelajuht Kati Rahnel rääkis mai lõpus toimunud konverentsil kogemusloo sellest, milline on olnud ettevõtte teekond automatiseeritud laoprotsesside poole. Rahnel tõdes ettekandes, et enne ükskõik, millise tehnoloogia rakendamist, tuleb tagada, et ettevõttel oleksid protsessid.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077