Autor: Logistikauudised.ee • 6. juuli 2021

Tallinna trollid muutuvad osaliselt autonoomseks

Aktsiaselts Tallinna Linnatransport ehitab kaks trollibussi ümber autonoomseteks trollideks ehk need on suutelised sõitma mõnda aega ka iseseisvalt ilma sarvedeta akude najal. Kaks hübriidtrolli plaanitakse liinile tuua juba selle aasta sügisel.
Esialgu ehitatakse ümber kaks trolli, mis on suutelised sõitma akude jõul ka ilma sarvedeta.
Foto: Indrek Susi

„Trollibussid on olnud poole sajandi jooksul Tallinnas heaks alternatiiviks diiselkütustel sõitvatele sõidukitele, muutes pealinna ühistransporti keskkonnasõbralikumaks. Ajal, mil autotööstus on kiiresti arenenud ning keskkonnasõbralike surugaasibusside kõrval testime juba ka elektribusse, on aeg uuendada ka täna liikluses olevaid trolle,“ sõnas TLT juhatuse esimees Deniss Boroditš.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077