Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuli 2021

Kõrgepingeliinidesse sõitnud kalluril plahvatasid lühise tõttu rehvid

Teetöödel osalevad kallurid on sel nädalal põhjustanud kaks tõsist õnnetust kõrgepingeliinidega, viimane õnnetus toimus Vatsla külas, kus üles tõstetud kastiga kallur sõitis 110-kilovoldise liini juhtmesse.
Foto: Ain Köster

Kuumade ilmadega on sagenenud juhtumid, kus liinide rikkeid põhjustavad üles tõstetud kastiga kallurid, mis töötavad kõrgepingeliinide läheduses. Viimased juhtumid on seotud teetööde ehk täitematerjalide mahalaadimisega teele või ka pindamistöödega.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077