Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuni 2021

Wolt pakub Eesti kulleritele tasuta õnnetusjuhtumikindlustust

Wolt, kes hetkel opereerib Tallinnas, Tartus ja Pärnus enam kui 2000 kulleriga, pakub kullerpartneritele tasuta õnnetusjuhtumikindlustust, teatas ettevõte.
Wolti kuller.

Kullerid on saanud kindlustust kasutada alates 29. aprillist ning see katab nii levinumate vigastustega seonduvad juhtumid ja nendest tulenevad meditsiinilised, hambaravikulud ja taastumisega seonduvad kulud kui ka mõningad tõsisemad juhtumid. Kindlustus on kullerite jaoks täiesti tasuta ning kõik sellest tulenevad kulud katab Wolt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077