Autor: Logistikauudised.ee • 19. mai 2021

Lux Express "pakkis" vahepeal konserveeritud bussid taas lahti

Lux Express kasvatab suvehooajale vastu minnes sammhaaval siseriiklikku veomahtu, võtab taas kasutusele koroonaajaks konserveeritud bussid ja loodab rahvusvahelise nõudluse taastumisele.
Lux Expressi pandeemia ajaks "sisse pakitud" bussid naasevad taas liinidele.
Foto: Lux Express

Lux Expressi tegevjuht Ingmar Roos märkis, et esimest korda on tekkinud vajadus kasutusele võtta konserveeritud bussid, mis võeti liinilt maha üle aasta tagasi, kui koroonakriis langetas reisijate mahtu mitmekordselt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077