Autor: Anu Jõgi • 18. mai 2021

Soome lükkab piiri avamist kaugemale

Soome hoiab muu Euroopa kodanikud oma riigist eemal kauem, kui valitsus aprillis ennustada oskas.
Foto: Andras Kralla
Kui Soome aprillis oma riigi avamisplaani tutvustas, siis oli riiki sisenemise piiramise lõpp paigutatud juuniks, riigi ringhäälingu Yle andmetel lükatakse seda aga edasi, sest Euroopa viiruseolukord pole piisavalt paranenud.

Tööreisimine pidi avanema mai lõpus, nüüd aga räägivad Yle allikad, et see lükkub edasi kaugemale suvesse. Vaid mõnes üksikus Euroopa Liidu riigis on nakatumise näit alla 200.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077