Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2021

Barbora laiendas teeninduspiirkonda Harjumaal ja Tartu ümbruses

Toidukaupade kojuveoteenus Barbora.ee laiendas oma kojukandeteenuse ala ja lisas Harjumaal teeninduspiirkonda Keila-Joa ja Türisalu suvituspiirkonna ning Saku taga asuvad elamupiirkonnad, Tartu maakonnas on kojutellimise võimalus kõrvuti Tartu lähiümbrusega ka Nõos ja Luunjas.

"Oleme sel kevadel Barbora kojutarnevõimekust märkimisväärselt kasvatanud - seda ennekõike Eesti suuruselt teise linna Tartu lisandumise näol aprilli alguses, millele lisandusid nüüd kokku ligi 3700 majapidamisega piirkonnad Harju- ja Tartumaal ," lausus Barbora.ee tegevjuht Kirke Pentikäinen.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077