Autor: Eliisa Matsalu • 23. aprill 2021

Walmart eemaldab sadadest poodidest Cleveroni pakirobotid

Cleveroni juhi Arno Küti sõnul jätkub ettevõtte koostöö Walmartiga.
Foto: Andras Kralla
USA jaemüügikett Walmart teisaldab sadadest poodidest Cleveroni pakirobotid, et välimüügile ruumi juurde teha. Cleveronile teadaolevalt on mahavõetavate masinate hulk väike ning ettevõtte juhi Arno Küti sõnul kestab koostöö Walmartiga edasi.

Wall Street Journal kirjutab, et Walmart teisaldab 300 pakirobotit, mille on tootnud Eesti firma Cleveron. Ülejäänud ca 1300 pakirobotit küll ei teisaldata, kuid pannakse n-ö ootele. Cleveroni ja Walmarti koostöö algas 2017. aastal ja kuni 2019. aastani oli Walmart Cleveroni jaoks üks suurim klient.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077