Autor: Logistikauudised.ee • 19. aprill 2021

Alexela viib oma tanklad päikeseenergiale

2021. aasta rahvusvahelise jätkusuutlike brändide indeksi tulemusel peab Eesti tarbija siinsetest kütuseettevõtetest sotsiaalselt ja keskkonnaalaselt kõige jätkusuutlikumaks brändiks Alexelat. Juba täna paneb ettevõte bussid ja autod sõitma lehmasõnnikust saadud biometaaniga, järgmise sammuna viiakse oma tanklad üle päikeseenergiale, teatas ettevõte.
Esimesena läheb päikeseenergiale üle Jõgeva Õuna tankla, mille kõrbale rajati päikesejaam.
Foto: Alexela

Esimene Alexela teenindusjaam, mille jaoks vajalik elektrienergia tuleb jaama kõrval asuvast päikesepargist, asub Jõgeval. Õuna tanklapoe kõrval asuv päikesejaam toodab päikeseliste suvede korral nii palju elektrit, et seda kasutatakse ka teiste Alexela tanklapoodide elektritarbimiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077