Autor: Priit Pokk • 13. aprill 2021

Operaili erastamisega ei jõutud rohelise tuleni

Eelmisel aastal vähenes Operaili kasum oluliselt: 9,6 miljoni euro pealt 2,7 miljoni euroni.
Foto: Operail
Valitsus arutas taas riigifirma Operail erastamisplaane, kuid lõpliku otsuseni pole veel jõutud, märkis majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium on andnud Operailile ülesande valmistada ette erastamine selliselt, et riigile jääks kontroll strateegiliselt tähtsa raudtee kaubaveo üle. Mittestrateegiliste äride müügist saadav tulu võimaldaks kindlustada raudteekaubavedude paremat teeninduskvaliteeti ja keskkonnasäästuinvesteeringuid, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077