Autor: Logistikauudised.ee • 31. märts 2021

Kaup24 ja Hansapost ühendatakse Baltikumi suurimaks e-kaubandusäriks

Kesk-Euroopa juhtiv investeerimisfond Mid Europa Partners investeerib Baltimaade e-kaubandusse ning moodustab Eestis Hansaposti ja Kaup24, Lätis 220.lv ja xnet.lv, Leedus pigu.lt ning Soomes HobbyHalli põhjal piirkonna suurima e-kaubandusäri.
Pigu kaasasutaja ja tegevdirektor Dainius Liulys hakkab täitma ühinenud Grupi tegevjuhi rolli.

Mid Europa saab loodavas grupis enamusosanikuks. Pigu, MCI ja HHG säilitavad samuti märkimisväärse osa loodavas grupis. Tehing, mis hetkel ootab konkurentsiametilt heakskiitu, jõustub kõigi eelduste kohaselt 2021. aasta teises kvartalis.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077