Autor: Logistikauudised.ee • 30. märts 2021

Euroopa transpordiministrid soovivad luua ühtset raudteevõrku

Euroopas tahetakse, et rohkem kaupu ja reisijaid liiguks raudteel.
Foto: Andras Kralla
Täna toimus Euroopa Liidu transpordiministrite videokonverents, kus arutati, kuidas tuua rohkem reisijaid ja kaubavedajaid rööbastele, et vähendada transpordisektori kasvuhoonegaase 90% võrra 2050. aastaks.

„Kui tahame luua ohutu, ühtse ja kvaliteetse Euroopa raudteevõrgustiku, peame transpordisektori muutma paberivabaks ning ehitama raudteid rohekütustele. Eestis oleme selle suuna juba võtnud ning põhipingutus on Rail Balticu ehitus, ilma milleta oleksime tulevikus ülejäänud Euroopast ära lõigatud,“ ütles majandus- ja taristuminister Taavi Aas ministeeriumi pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077